Idag hör vi mycket om andevärlden, och det har återigen blivit populärt att ta kontakt med de döda. En efter döden kontakt ska dock inte sammankopplas med när vi försöker få kontakt med de döda. En efter döden kontakt är precis tvärtom, och är en kontakt som uppstår när de döda försöker få kontakt med, eller visa sig för oss.

Vad är en efter döden kontakt

Att ha förmågan att se, känna eller höra en närvaro från andevärlden är inte så vanligt men om vi får tro på de som säger sig haft en sådan kontakt så finns det personer med denna förmåga. Alla dessa olika sätt för den avlidne att ta kontakt, kan vara genom röst, närvaro, kroppslig kontakt eller till att personer med denna mediala förmåga verkligen ser den avlidne.

Vissa kontakter kan vara besvärliga och otäcka, andra att visa sig igen för de man tyckte om

Det finns olika typer av kontakt. Om vi får lyssna till en person med mediala förmågor så är de värsta när en avliden person tar kontakt för att något är oklart och ännu inte kan få vila. Det kan röra sig om ett ouppklarat mord, till något så enkelt som att inte fått uträtta något viktigt innan döden inträdde.

Mera trevliga kontakter är när den avlidne tar kontakt för att visa, och berätta för sina älskade att det verkligen finns ett liv efter döden.

Efter döden kontakt kallas professionellt EDK, (Efter döden kommunikation)

Det har över världen gjorts studier inom detta fenomen, och insamlats tusentals olika upplevelser från dem som säger sig haft en efter döden kontakt. Det finns många upplevelser som inte kan bortses ifrån, då flera människor berättar att de haft samma upplevelse samtidigt vilket gör att det borde finnas någon form av substans i detta fenomen.

Enligt en forskningsrapport angående efter döden kontakter, så har så mycket som 20 procent av befolkningen i USA haft en eller flera efter döden kontakter.

Vad är en efter döden kontakt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *