När vi går in på detta ämne, så måste vi först och främst på ett enkelt sätt förklara voodoo. Som vi alla vet så beskrivs och uppfattas voodoo som något vi kallar svart magi. Vi jämför ofta voodoo med ritualmord och ondskefulla handlingar. Det enda som är rätt i det fallet, är att voodoo är en magi.

Voodoo docka

Voodoo kan som med alla krafter användas till både ont och gott. I vissa fall kan denna magi användas till att hela, och stärka. Andra använder den till att förstöra och orsaka smärta, utan att tänka på att detta egentligen i ett senare skede kan slå tillbaka på dem själva.

När vi nu har fastslagit detta faktum, så kan vi gå vidare till själva voodoo dockan. Oavsett om du skapar en voodoo docka för dekoration eller som ett redskap i dina ritualer, så ska den ju vara autentisk och då behöver du en del olika material och tillbehör.

Voodoo docka med nålar

En voodoo docka kan vara tillverkad av många olika material. Några exempel är halm, en duk, lera eller vax. Vad de alla har gemensamt är att det ska ha en personlig detalj från den som dockan ska representera för att få en verksam effekt av dockan.

Om vi ska titta på vad voodoo dockan kan göra för goda saker så finns det många anledningar att skapa en voodoo docka och ge den dess speciella kraft genom goda ritualer. Din voodoo docka kan ge dig tur i kärlek, grupparbeten, skydd mot mardrömmar, ge tur och som en beskyddare mot alla dåliga ting som kan hända dig i livet.

Detta var bara lite av vad en voodoo docka kan göra och hur den kan skapas. Är du intresserad av mera så finns det många fantastiskt bra sidor om voodoo ockor att läsa på nätet.

Om Voodoo dockan och dess betydelse och användningsområde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *